Algemene Voorwaarden StudioHeli.nl

Inchecktijd 15.00 | Uitchecktijd 10.00

Indien u een reservering maakt, gaat u automatisch akkoord met de Algemene Voorwaarden van Studio HeLi.

Reservering Indien u een reservering heeft gemaakt bij Studio HeLi, dient u 25% van de totaalprijs aan te betalen. Uw reservering is daarmee in optie. De verhuurder is ten alle tijden gemachtigd de reservering te annuleren, zolang de aanbetaling niet op de rekening van de verhuurder is geboekt.

De betaling van het resterend bedrag, dient 2 weken voor uw aankomst op rekening te staan van de verhuurder. U zult hiervoor na uw boeking een per email ontvangen met de benodigde gegevens. Indien het resterend bedrag niet tijdig op rekening van de verhuurder staat, is de verhuurder gemachtigd de boeking te annuleren zonder enige vorm van restitutie. Indien u 2 weken voor aankomst uw verblijf reserveert.

U kunt inchecken vanaf 15:00. Wij proberen u altijd persoonlijk te verwelkomen. Het kan echter voorkomen dat dit (door omstandigheden) niet lukt. Wij zullen u daarvan tijdig op de hoogte stellen. U kunt u zelf dan inchecken d.m.v. een sleutel, welke u vindt in een sleutelkastje. Een dag voor aankomst zullen wij u hier meer informatie over verstrekken indien noodzakelijk.

De check out is voor 10.00 in de ochtend.

De prijs is inclusief huur van bedlinnen, handdoeken. Schoonmaakkosten bedragen €25 per boeking. Bij een verblijf langer dan 7 dagen bent u verplicht een tussentijdse schoonmaak van € 20,- af te nemen. De verhuurder is hierbij gemachtigd het gehuurde object te betreden met in achtneming van de privacy van de huurder. WiFi, gas, licht en water verbruik is ook inclusief. De toeristenbelasting bedraagt € 3,- p.p.p.n. Toeristenbelasting geldt ook voor baby's en kinderen. Dit is bij de prijs inbegrepen.

Er zijn geen huisdieren toegestaan.

Het gebruik van drugs in welke vorm dan ook, is ten strengste verboden. Dit geldt voor zowel in het appartement als buiten op het terras/in de tuin. Wanneer dit toch gebruikt wordt, is de verhuurder gerechtigd de verhuurperiode per direct te verbreken zonder enige vorm van restitutie. Ook de borg zal niet worden teruggegeven.

Bij regelmatig overlast, dan wel te veel (geluids)overlast is de verhuurder gemachtigd de verhuurperiode per direct te verbreken zonder enige vorm van restitutie.

Het is verboden te roken in het appartement. Op het terras is roken wel toegestaan.

Houdt u alstublieft rekening met onze buren. Wij hebben stilte uren tussen 22:00 uur en 08:00 uur. Feesten Het houden van vrijgezellenfeesten en/of andere festiviteiten is niet toegestaan.

Extra gasten Het is niet toegestaan mensen bij u in het appartement te laten logeren dan wel te ontvangen, zonder dat hiervoor schriftelijk toestemming is gegeven vanuit de verhuurder. Wanneer dit toch gebeurt, is de verhuurder gemachtigd de verhuurperiode per direct te verbreken zonder enige vorm van restitutie.

Annuleringsvoorwaarden

Indien u 14 dagen of eerder voor aankomst annuleert, krijgt u 100% retour.

Indien u tussen de 13 en 8 dagen voor aankomst annuleert, krijgt u 50% van het totaalbedrag retour.

Indien u 7 dagen of minder dagen voor aankomst annuleert zal het gehele bedrag niet terug worden gestort.

Indien de eigenaar van Studio HeLi de reservering dient te annuleren wordt de reservering kosteloos geannuleerd en het bedrag wat reeds is voldaan aan u teruggestort.